Raport despre întrunirea din 23 martie 2012

Ieri ne-am întâlnit conform planificării, cu un număr semnificativ de simpatizanți ai Concordiei și de membrii ai acesteia. Ședințele se țin acum într-o sală mai mare, după cum ați observat, pentru că în vechiul spațiu nu prea mai încăpeam. Speră să ajungem să fim nevoiți a folosi sala mare de spectacole în curând! :)

Discuția a fost moderată de Psiholog, Barabas Adorjan.

Topicul discuției a fost legat de RELAȚII, DRAGOSTE, IUBIRE.

S-a discutat despre:
Ce este adevărat și ce nu despre IUBIRE?
Ce spunem în realitate când afirmăm: TE IUBESC?
Ce este dragostea?
Ce așteaptă un băiat de la o fată? Dar o fată de la un băiat?
Tu știi de ce iubești?
Cine ești tu în acea relație?
și în finalul întâlnirii, grupul a concluzionat:
Iubește așa cum ai vrea să fii iubit!
Iubește sincer și vei fi iubit nelimitat!

Vinerea următoare, 30 martie 2012, Adorjan nu va putea veni, dar, pentru a nu sări peste obișnuitele întruniri, voi ține eu un seminar cred eu interesant, despre MANIPULARE. Tehnici de manipulare, cum să evităm să devenim victime, cum să ne folosim de manipulare în activitatea noastră, aspecte morale ale utilizării tehnicilor de manipulare.

Prin urmare ne întâlnim și vinerea următoare, de la orele 18.00, pentru o discuție despre MANIPULARE. Sper să nu intervină nimic în planurile noastre.


Mai mult, vă rog să discutați cu colegi de-ai voștri despre ce se întămplă în Concordia, să vă lămuriți părinții și alte persoane cu care intrați în contact. Este important ca oamenii să știe ce facem și câți mai mulți să beneficieze de grupul nostru.

P.S. Astăzi, o parte dintre cei prezenți ieri, ne-am hotărât să mergem la iarbă verde. O să punem poze cu și această activitate.

Numai bine și să ne revedem sănătoși !






UPDATE
Poze de la iarbă verde: 24.03.2012






Un comentariu: