Întrunire Concordia 12 oct 2012

Întrunirea a avut următoarele obiective: 

1. discuție cu privire la abordarea vieții din punct de vedere spiritual și material. S-a discutat despre carieră, școală, relații personale, importanța analizării conștiente în procesul de luare a deciziilor. 
2. discuții cu privire la diverse proiecte: Festivalul Botorka - unde Concordia va sprijini acțiunea prin asigurarea unei părți din sonorizare și respectiv prin contribuirea la procesul de organizare (menținerea legăturii cu o parte dintre invitații din țară); organizarea unei zile a bătrânilor în luna noiembrie; depunerea proiectului privind dotarea unei redacții de ziar a Concordiei; 
3. diverse discuții. 

Mai jos sunt câteva instantanee realizate de către Hăineală Ionuț (mulțumim), precum și scurte fraze ale celor prezenți: 



 Discuții
 În urma întrunirii, Laszlo Kiss simte că ar putea să se lase de fumat!
 Benca Răzvan: "Voi convinge lumea că nu toate lucrurile considerate ca fiind bune sunt bune de fapt."
 Tobă Gabriel: "Vreau să fiu sănătos și fericit și să nu mai existe răutate în lume!"
 Marian: "Eu vreau să trăiesc într-o lume mai bună și să fiu înconjurat de oameni LIBERI"
 Norbert: "Eu vreau să termin bicicleta, să pot să merg din nou cu ea ... ECO!"
 Ionuț: "Eu vreau să cred că după ce mă voi dezvolta la nivel personal, indiferent de domeniu, îmi voi aduce contribuția personală pentru a putea schimba în bine orice, lucru ori persoană, din acest oraș pe care cu toată sinceritatea, pot spune că-l urăsc dar îl și iubesc enorm de mult. Pentru că nicăieri nu-i ca acasă!"
 Basarab Marc Robert: "Eu îmi doresc ca în viitorul apropiat să realizez un lucru, foarte important pentru mine: atunci când îmi propun ceva să fiu optimist și să duc lucrul acela la bun sfârșit!"
 Bostan Claudiu: "Eu vreau să mă schimb în sensul de a nu mai fi timid cu lumea, să pot să exprim ce am pe suflet și să fiu mai sociabil cu ceilalți!"
 Bucurel Gabi: "Eu vreau să fie respectată fiecare idee, a fiecărui om!"
 Cojocaru I.: "Eu vreau să vreau mai mult!"
 textul lipsește  o să revenim cu update
  textul lipsește  o să revenim cu update
 Juravlea Adrian: "Vreau să învăț să descopăr ce-mi place mai mult și să explorez acele lucruri cu cele mai bune intenții!"
 Alexandra Carcaleț: "Vreau să îmi ating obiectivele propuse, sau o parte din ele, care îmi vor aduce mulțumiri sufletești!"
Adriana Carcaleț: "Eu vreau să fiu împlinită și mai ales fericită, pentru că prin fericire la voi dobândi pe toate!"
 Kovacs Eduard: "Eu vreau să cunosc logica tuturor lucrurilor, presupunând că totul ar avea vreo logică, pentru că nu mi-aș dori să știu că existența e pur și simplu absurdă!"
 Ghiuri Iojiban: "Eu vreau să mă simt liber ca și atunci când lucram la începuturi, când mă simțeam sigur pe mine și simțeam că puteam să mut munții din loc. Eu vreau să-i ajut pe ceilalți să pornească de la nivelul următor, să nu se piardă la primii pași!"
 Ferenc Suto: "Eu vreau ca tinerii să aibă o viață cel puțin la fel de bună ca a mea. Precum pilda: iubește prietenii și pe alții ca pe tine însuți! Viața e scurtă și viața noi o facem pentru noi!"
 Kalinin Răzvan: "În principiu, în viața mea vreau să fac doar ce îmi place, să fiu fericit și bucuros că fac acele lucruri, fără să conteze atât de mult partea materială!"
 Moroca Cătălin: "În viața de zi cu zi vreau să ajut cât mai multă lume și vreau un viitor mai bun pentru orașul meu în care m-am născut și un viitor acceptabil pentru tinerii din oraș!"
Kovacs Robert: "Eu vreau să devin omul care să trăiască în spiritul ideilor afirmate. Vreau să dovedesc că se poate!"

Hăineală Cătălin Ionuț : "Eu vreau să fac oameni fericiți!"

3 comentarii:

  1. Atat de entuziasmat eram ca o sa-mi termin bicicleta in seara aceea ca nu am avut deloc inspiratie pentru altceva :))

    RăspundețiȘtergere
  2. :) E ok ! Sinceritatea de moment e de o suta de ori mai valoroasa decat orice vorba de spirit spusa fortat.

    RăspundețiȘtergere
  3. discutii interesante,oameni faini,o seara faina :)

    RăspundețiȘtergere